May 29, 2017, 03:43:36 PM
Welcome, Guest. Please login or register.

CMFP (Certified Metasploit Framework Professional) Course is out! http://www.top-hat-sec.com/cmfp.html

Author Topic: Archassault Menu in Manjaroo  (Read 1890 times)

Offline Persistence

  • Top Hat Member
  • Enthusiast
  • ********
  • Posts: 68
  • Internets: +9/-1
  • listen and learn then hack
Archassault Menu in Manjaroo
« on: November 25, 2014, 01:52:16 PM »
Hi all,

I'm a total noob when it comes to arch Linux but its growing on me the more i use it.
If there are any arch guru's out there this is my issue or question.

Ive installed the Archassault tools on a fresh install of manjaroo (openbox)
can I make an archassault menu (automatically and listing tools with submenus) or this has to be done manually through the schema files.
Ive listed tools such as jonny/tuxcut etc from archassault but I would love it list the archassault categories with tools.

Hope Ive explained it correctly.
Any help/info  is much apprecited.

regards,

Persistence
Custom Hayabusa's Rule
and so does Linux/Metasploit/THS

Offline Mmwwaaaa

  • Top Hat Member
  • Professional
  • ********
  • Posts: 308
  • Internets: +58/-1
Re: Archassault Menu in Manjaroo
« Reply #1 on: November 25, 2014, 03:56:09 PM »
Hey mann,

You could export the OpenBox config from AA to your current OS if you don't wanna configure it manually..

You follow me.... As in, Boot ArchAssault and navigate to /home/archassault/.config, Copy folders; openbox and obmenu-generator and just bung em in your Manjaro .config..

Imo OpenBox is sick and what you can do with it is amazing, learn how to own it :D

Regards,

Offline Persistence

  • Top Hat Member
  • Enthusiast
  • ********
  • Posts: 68
  • Internets: +9/-1
  • listen and learn then hack
Re: Archassault Menu in Manjaroo
« Reply #2 on: November 25, 2014, 08:57:16 PM »
Hey some good stuff there thanks for the tips and info.
yes ill have to learn to own it for sure and thanks a heap.


Custom Hayabusa's Rule
and so does Linux/Metasploit/THS

Offline nix

  • Top Hat Member
  • Prospect
  • ********
  • Posts: 11
  • Internets: +2/-0
Re: Archassault Menu in Manjaroo
« Reply #3 on: December 11, 2014, 06:44:14 AM »
hey
is there a way of adding the menu to kde manjaro?

thanks in advance for the help
“Everything you want is on the other side of fear”

Offline arch3y

  • Prospect
  • *
  • Posts: 11
  • Internets: +4/-0
    • ArchAssault Project
Re: Archassault Menu in Manjaroo
« Reply #4 on: December 12, 2014, 09:41:34 AM »
Due to the differences between openbox and kde, you cannot add the openbox menu to kde. We are more in favor of lightweight applications, so not sure if we will ever add support for heavy guis like kde and gnome.

Offline 0E 800

  • If something can corrupt you, you're corrupted already.
  • Top Hat Member
  • Elite
  • ********
  • Posts: 961
  • Internets: +154/-0
  • • тнε ιηтεяηεт ιs мү яεcүcℓε-вιη •
"He who passes not his days in the realm of dreams is the slave of the days."

Offline arch3y

  • Prospect
  • *
  • Posts: 11
  • Internets: +4/-0
    • ArchAssault Project
Re: Archassault Menu in Manjaroo
« Reply #6 on: December 12, 2014, 12:20:58 PM »
Sure but if I read it correctly the question was can I use KDE and the openbox menu without modifying KDE to use opebox as its wm its not as easy. Not that its not  easy to change KDE to use openbox.

Offline zmiras

  • Prospect
  • *
  • Posts: 4
  • Internets: +0/-0
Re: Archassault Menu in Manjaroo
« Reply #7 on: December 25, 2014, 11:18:05 PM »
Hey mann,

You could export the OpenBox config from AA to your current OS if you don't wanna configure it manually..

You follow me.... As in, Boot ArchAssault and navigate to /home/archassault/.config, Copy folders; openbox and obmenu-generator and just bung em in your Manjaro .config..

Could you post these files somewhere, please ?
I've installed AA on ArchBang and I haven't them...
It is over 4GB to download on my slow connection....
Thx in advance...
 

Offline arch3y

  • Prospect
  • *
  • Posts: 11
  • Internets: +4/-0
    • ArchAssault Project
Re: Archassault Menu in Manjaroo
« Reply #8 on: December 30, 2014, 05:46:07 AM »
Here are the files you requested, we use obemenu-generator which archbang uses as well.

The schema.pl is necessary to configure obemenu-generator
https://raw.githubusercontent.com/ArchAssault-Project/archassault-iso/master/openbox/root-image/home/archassault/.config/obmenu-generator/schema.pl

https://raw.githubusercontent.com/ArchAssault-Project/archassault-iso/master/openbox/root-image/home/archassault/.config/openbox/menu.xml

The menu.xml just calls it and a few other things to generate the menu